Hirdetések

2011. január 9.

Urunk megkeresztelkedése

Valamennyi templomban

A héten hétfőtől péntekig Márk és Pius atyák szabadságon lesznek.

Január 16-tól 23-ig lesz idén az ökumenikus imahét. A mi plébániánk területén 17-én, hétfőn este ½ 6-kor Mencshelyen az evangélikus gyülekezeti teremben, 20-án, csütörtökön du. 5 órakor a nagyvázsonyi a katolikus templomban, 23-án, vasárnap du. 3 órakor a tótvázsonyi katolikus templomban lesznek Istentiszteletek.

Nemesvámos

A héten hétfőn, csütörtökön és pénteken lesz szentmise du. 5 órakor. A pénteki szentmisét Gelencsér Jánosért és feleségéért ajánljuk fel.

Felmerült a testvérek között, hogy nyárra szervezzünk egy néhány napos erdélyi körutat a vámosi egyházközség családjai számára. Szeretnénk felmérni, hogy körülbelül hányan érdeklődnének egy ilyen út iránt. Az utazás kb. július 21-től 25-ig, csütörtöktől hétfőig tartana, előzetesen úgy számoltuk, hogy résztvevőnként kb. 40.000 Ft költsége volna, teljes ellátással. Pontosat nyilván akkor lehet mondani, ha megközelítőleg tudjuk a létszámot. Kérjük, hogy aki ezen feltételek mentén érdeklődik az útra, január 23-ig jelentkezzen a sekrestyében, a plébániairodán vagy küldjön emailt! Az érdeklődés semmiféle kötelezettséget nem jelent, most csupán azt szeretnénk felmérni, hogy mennyien érdeklődnek, foglalkozzunk-e komolyabban a szervezéssel?

Veszprémfajsz

Pénteken nem lesz szentmise templomunkban.

Jövő vasárnap, január 16-án kivételesen délelőtt ¾ 10-kor lesz a szentmise templomunkban.

Tótvázsony

A héten nem lesz hétköznapi szentmise.

Január 23-án, két hét múlva délután 3 órakor ökumenikus imaórát tartunk templomunkban református és evangélikus testvéreinkkel együtt. Az imaóra szónoka Német Szabolcs evangélikus lelkész lesz. Szeretettel hívjuk a testvéreket, egyúttal kérjük, szólítsanak meg minél több embert és hívják meg őket e jeles alkalomra.

Hidegkút

A héten nem lesz hétköznapi szentmise.

Nagyvázsony

A héten csütörtökön reggel 8 órakor igeliturgia lesz templomunkban.

Vászoly

Jövő vasárnap szentmise lesz templomunkban.

Pécsely

Jövő vasárnap igeliturgia lesz templomunkban.

Vöröstó

A héten nem lesz hétköznapi szentmise.

Barnag

A héten nem lesz hétköznapi szentmise.

Dörgicse

Jövő szombaton igeliturgia lesz templomunkban.